Evaluatie

Vraag je je wel eens af wat mensen denken voor, tijdens en na een bezoek aan jouw zaak? Wij hebben een evaluatietool ontwikkeld om door een onbevangen bril naar de totaalbeleving van jouw concept te kijken. 


Of je nu over een bar, restaurant, frituur, café of gelijk welk type horecazaak beschikt, de klantenbeleving gebeurt op verschillende niveaus. Voorafgaand is er een bepaald verwachtingspatroon dat klanten opbouwen. Tijdens het bezoek wordt de totaalbeleving concreet. Na afloop kunnen mensen nog alle kanten uit met hun mening.

Als actief werkende horecaondernemers zijn we vooral bezig met alles wat tijdens het klantenbezoek gebeurt. Dit vormt dan ook de hoofdbrok van hoe mensen naar jouw zaak kijken. Onderschat echter niet wat er voor en na dat gezellig etentje kan gebeuren. Hoe komt jouw zaak over op internet? Verliep de reservatie vlot? Is de zaak makkelijk bereikbaar? Kan er feedback gegeven worden? Je zou soms versteld staan van waar klanten allemaal rekening mee houden als ze een evaluatie van jouw concept moeten maken. 


De evaluatietool die wij ontwikkeld hebben zoomt in op alle aspecten van een bezoek. Benieuwd naar de mening van een buitenstaander met kennis van zaken? Wij kijken er naar uit om jullie te bezoeken.

Evaluatie
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x