Screening

Als je nood hebt aan een objectieve kijk op het functioneren van jouw zaak, kunnen we jou een objectieve screening aanbieden. Deze audit verloopt in 2 fasen.


We gaan in gesprek met alle direct betrokkenen. Dit zijn natuurlijk de zaakvoerder(s), maar ook het personeel en eventueel zelfs een aantal leveranciers. Iedereen die een klare en/of betrokken kijk kan geven het functioneren van jouw zaak. Aan de hand van deze diepte-interviews kunnen we ons een eerste beeld vormen van het geheel. Als onafhankelijke partij is het voor ons makkelijker om bepaalde informatie te kaderen en uit de gewoontesfeer te halen. Als dagelijks actieve ondernemer zie je soms immers niet meer waar het kan aan schorten. Wij zijn er om er vanuit een ander perspectief naar te kijken.

Daarnaast analyseren we het hart van elke onderneming: de cijfers. Je staat er misschien niet altijd meer bij stil wat normaal en uitzonderlijk is. Als ervaringsdeskundige zal het ons vrij snel opvallen welke tendensen op te maken zijn in bepaalde cijfergegevens. Zitten de marges op een juist niveau? Is de eventuele personeelskost onder controle? Zijn bepaalde vaste kosten in verhouding? Het zijn maar een paar voorbeelden van relevante parameters die de uitkomst van een succesvolle zaak bepalen. 


Onze screening werkt op een vastomlijnde manier. Wil je een scan laten uitvoeren van jouw bedrijf? Stuur ons dan snel een mailtje. 

Screening
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x