Consultancy

Consultancy is steeds maatwerk. Er bestaat niet zoiets als een standaardtraject dat op elke zaak kan toegepast worden. We maken gebruik van stappenplannen en bepaalde technieken om objectief naar jouw onderneming te kijken. 


In eerste instantie gaan we uitgebreid kennismaken. Wat deels als een los gesprek kan overkomen is in se een diepgaande screening en het vergaren van eerste indrukken. Als zaakvoerder kan je in bepaald stramien terechtkomen waarbij je de zaken steeds op dezelfde manier waarneemt. Tunnelvisie is zowel voor starters als bestaande zaken een gevaar. Als onafhankelijke buitenstaander slagen wij erin om een nuchtere blik te gooien op jouw zaak. 

Daarnaast komen we langs als klant en behandelen jullie ons op deze manier. Onbevooroordeeld en als het kan ook anoniem. Het personeel dient niet te weten wat de insteek van het bezoek is. We zijn als het ware mystery guests. Dit bezoek werkt aanvullend op het gesprek en bezorgt ons de nodige informatie voor de eventuele volgende stappen. 

Op basis hiervan komen we terug bij jou. Je krijgt van ons een eerlijke analyse van deze indrukken en een concreet advies. Het kan zijn dat er zich problemen voordoen met het personeel. Misschien komen er te weinig klanten over de vloer. Eventueel zitten jullie na te denken over een nieuw concept. De menukaart kan onduidelijk zijn. Er bestaan tal van valkuilen bij het uitbaten van een horecazaak. Wij geven de aanzet, jullie beslissen zelf wat er hierna gebeurt. 


Vanaf hier kan je beslissen om jou en je zaak verder te laten begeleiden. Onze analyse zal misschien een aantal concrete werkpunten naar boven brengen. We kunnen je hierin bijstaan. Belangrijk om weten is dat we deze altijd praktisch zullen aanpakken. We gaan jullie niet overladen met een rist aan theorie├źn, maar in de diepte werken aan hoe het in de praktijk moet verbeteren. 

De verdere coaching is een actieplan op jouw maat. We staan je bij met tips en tricks gebaseerd op verworven ervaring en kennis. Op gepaste tijdstippen evalueren we samen het proces en passen we aan waar nodig. We stellen alles in het werk om tot het gewenste resultaat te komen. 


Onze consultancy is op jouw maat gemaakt. Interesse in hoe we samen mooie resultaten kunnen boeken? Contacteer ons vrijblijvend.

menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x