Organisatie

De structuur van een onderneming is op vele niveaus terug te vinden. Wat we in de evenementensector de back office noemen, is ook helemaal op de horecasector van toepassing. Wees meester van alles waar je impact op hebt door het geheel onder controle te krijgen. Time management als leidraad van je leven, werken volgens de regels van de kunst en de overheid, strategische inzichten doorduwen in de dagelijkse werking, een overzichtelijke stockruimte creëren. Het totaalplaatje ontgaat geen enkel detail. Maak van jouw bedrijfsmodel een schoolvoorbeeld van organisatie.

Inhoud

- Strategie

  • Visie
  • Missie
  • Waarden
  • Termijnplanningen
  • Financieel plan

- Time management

  • Agenda (beheer, soorten, ...)
  • Work-life balance
  • Taken
  • Afspraken
  • Timing
  • Planning
  • Openingsuren
  • ....

- Bedrijfmodel

  • Eénmanszaak
  • Vennootschap
  • Vereniging
  • Andere

- Regelgeving

  • Attesten
  • Vergunningen
  • Overheidsniveaus
  • Instellingen
  • Wetgeving

- Events

  • Opportuniteit
  • Organiseren
  • Communiceren
  • Analyseren
  • ....

- Tools

  • IT
  • CRM
  • Kassa
  • Desktop
  • Checklists
  • Grafische vormgeving
  • ....

- Back office

  • Personeelsruimte
  • Stockage
  • Magazijn
  • Bureau
  • Keuken
  • Toog
  • Parking
  • ....

- Administratie

  • Fysiek
  • Digitaal
  • Documentatie
  • Contracten
  • Facturen
  • Beheer
  • Opvolging
  • ....
Organisatie
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x