Doorstarter

Als gevolg van de coronapandemie zijn er tot nader order geen fysieke seminaries gepland. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn wanneer we opnieuw opstarten. 


Jarenlang ben je al gepassioneerd bezig met de uitbating van jouw eigen horecazaak. Ondanks de vele uren die erin gestopt worden, krijg je niet het gevoel veel vooruitgang te boeken. Je vrije tijd is quasi onbestaande en het lijkt alsof je alleen maar aan het werken bent. Hoe kan het dat concullega's tijd en ruimte nemen om op verlof te gaan? Waarom schiet er zo weinig over aan het eind van de maand? Als dit allemaal herkenbaar overkomt, wordt het misschien eens tijd om jezelf en je zaak in vraag te stellen. 


Ooit al gehoord van tunnelvisie? Je komt in een situatie terecht waarin je jouw eigen organisatie niet meer van op afstand kan analyseren. Hele dagen zit je in dezelfde routine en lijkt het alsof alles wat je doet ook zo hoort te zijn. Routine levert tijdswinst op in een nuttig gebruik. Routine kan echter ook vernieuwing en verandering belemmeren. Om uit die beperkende tunnel te komen, kan je nood hebben aan een objectieve partij die alles vanuit een ander perspectief bekijkt. 

Het is misschien tijd voor wat we een doorstart noemen. Jezelf en alles en iedereen rondom jou in vraag durven stellen. Even uit de dagelijkse sleur breken en out of the box denken en doen. Aan de hand van specifieke seminaries bieden we inzichten op maat aan. Heb je nood aan een nieuwe blik op je gekende kerncijfers? Is die personeelsplanning toch niet zo ideaal als ze wel laat uitschijnen? Kan de menukaart een opfrissing gebruiken? We gaan geen taboe uit de weg. 


Routine moet je durven in vraag stellen. Heb je het gevoel dat het ondanks grote inspanningen niet allemaal loopt zoals verhoopt? Aan de hand van gerichte sessies brengen we je graag nieuwe inzichten bij.

Doorstarter
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x