Groeier

Als gevolg van de coronapandemie zijn er tot nader order geen fysieke seminaries gepland. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn wanneer we opnieuw opstarten. 


De droom van een eigen horecazaak is voor ambitieuze ondernemers meestal slechts een startpunt. Wil je meerdere vestigingen beheren? Heb je een concept dat verticaal en horizontaal kan groeien? Barst jouw huidige zaak uit zijn voegen. Stilstaan is achteruitgaan. Als groeier wil je de toekomst niet afwachten, maar ze zelf in handen nemen. 


Ondernemers zijn van nature uit durvers. Een risico nemen gebeurt echter niet zonder over een nacht ijs te gaan. Er komt een strategie kijken bij groeien. Planning op lange termijn en op verschillende fronten. Concrete doelen stellen en daar naartoe werken helpt. We gaan met jou de uitdaging aan om even abstract te denken in een visie, missie en waarden. Op basis daarvan wordt het realiseerbaar. 

De financiële slagkracht zal van groot belang zijn. Ongeacht wat je zelf kan inbrengen, is het opstellen van een realistisch financieel plan om verschillende redenen belangrijk. Als je het al niet doet voor het verkrijgen van kredieten bij de bank, doe het dan als uitdaging voor jezelf. Als er één les is die de coronapandemie ons geleerd heeft, dan is het wel dat we in staat moeten zijn om financiële tegenslagen het hoofd te bieden. Dat kan op allerlei manieren.

Groeien betekent meer workload. "Wat ik zelf doe, doe ik beter" is wellicht het meest gehoorde zinnetje in onze sector. In bepaalde gevallen kan dit waar zijn. Wij zijn er van overtuigd dat het echter in meer gevallen niet zo is. Heb je er al eens bij stilgestaan dat wat je zelf doet, ook kan aangeleerd worden aan anderen? Stond je er al eens bij stil dat met time management efficiëntie de bovenhand haalt? Durf delegeren!


Groeien is een werk van vele inzichten. Ben je bereid om jezelf heruit te vinden in een groeiproces? We maken van jou een echte horecaondernemer.

Groeier
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x