Lezing

Als gevolg van de coronapandemie zijn er tot nader order geen fysieke seminaries gepland. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn wanneer we opnieuw opstarten. 


De horecasector is continu in beweging. Trends en tendensen ontwikkelen zich in sneltempo. Wat vandaag een nieuwigheid is, is morgen alweer achterhaald. Wil je altijd op de hoogte blijven van wat er zich afspeelt in dit boeiend schouwspel? Ben je als lokale overheid begaan met de horecazaken in de eigen gemeente? Vraag je je wel eens af wat specialisten ter zake er van denken en/of verwachten? Aan de hand van onze lezingen ben je klaar voor wat komt.


Onze lezingen zijn steeds op maat van en als gevolg van de actualiteit. Daarnaast hebben we oog voor diverse doelgroepen. Op regelmatige tijdstippen bieden we deze dan ook aan. In veel gevallen zal dit via partnerorganisaties gaan. Via deze pagina kom je te weten waar en wanneer er mogelijkheden zijn om een lezing bij te wonen als geïnteresseerde. Als je zelf een aanbod wil creëren voor jouw publiek, kan je dit ook via deze pagina aanvragen. 


De horecasector na Covid-19: klaar voor een gouden decennium

Geen data om weer te geven

Evenementen bovenop het dagelijkse: extra kersen op de taart

Geen data om weer te geven

Een seizoensgebonden aanpak: hoe de opwarming van de aarde onze horizon verlegt

Geen data om weer te geven

De juiste snaar raken: prijselasticiteit en marges door een analytische bril

Geen data om weer te geven

Lezing
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x