Werkwijze

Als horeca consultant hebben we een specifieke visie op de manier van werken. De basics van koken, bedienen, tappen en zoveel meer zijn voor de specialisten ter zake. Wij beschouwen elke zaak als een bedrijf en focussen ons op het sterker maken van de personen erachter. Aan de hand van 6 pijlers worden alle aspecten benaderd en verbeterd. 

Communicatie

Communiceren kan je leren. Zowel in real time als online leren we je omgaan met klanten, leveranciers, overheden, personeel en anderen.

Financiën

Elke zaak heeft groeimarge. Rendement halen is een spel van omzetmaximalisatie en kostenefficiëntie. Samen gaan we voor optimalisatie.

Klanten

De tevredenheid van onze klanten is het hoogste goed. Maak jouw passie meer rendabel door kwaliteit en kwantiteit in evenwicht te brengen.

Netwerk

Een ondernemer handelt nooit alleen. Het leggen van contacten is een werk van creëren, onderhouden, gebruiken en benutten.

Organisatie

Jouw zaak staat en valt met de organisatie erachter. Maak tijd voor vrij voor jezelf door simpelweg slimmer te worden in het dagelijkse werk.

Personeel

Het team is zo sterk als de zwakste schakel. Wees niet afhankelijk van of ongerust over de prestaties van je personeel en vorm ze naar jouw ideaalbeeld.

Werkwijze
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x